Vizite crame românești

Pornește alături de noi în vizite la crame românești. Haide să dezvoltăm împreună turism-ul viticol din România, vizitând cramele țării. Împreună vom cunoaște istoriile acestora și vom degusta din frumoasele vinuri realizate de către oenologi de renume internațional. Fiecare cramă își spune propria poveste iar noi te ajutăm să o cunoști.

Te invităm să rezervi o vizită la crama preferată și te asigurăm că experiența va fi una de excepție. Fie că vrei să faci o excursie cu prietenii, un team-building sau vrei doar să vezi unde și cum sunt realizate vinurile tale preferate, WineRoads este alegerea potrivită. Am pornit pe acest drum cu dorința de a aduce în prim plan enoturism-ul românesc, datorită dragostei și pasiunii ce ne leagă pentru vin. Am semnat parteneriate cu o serie de crame din România, ce își deschid cu plăcere porțile pentru clienții noștri. Vom crește constant portofoliul nostru, deoarece ne dorim ca în final să putem oferi doritorilor de cunoaștere acces la toate cramele din România.

Hai și tu alături de noi să descoperi drumul vinului românesc. Vei cunoaște proprietarii din spatele cramelor, oenologii, echipa de producție și vei învăța cum se fabrică vinul, pornind din vie și până ajunge în sticle. Îți garantăm o experiență unică, în care vei afla multe informații utile. Suntem convinși odată pătruns în această lume, nu te vei mai putea desprinde de ea.

Ne poți urmări și pe Facebook pentru a vedea ce vizite la crame românești am realizat și propunem. Rezervă și tu o vizită chiar azi!

Filter
Ai adăugat în coș: