Termeni și Condiții

Contract între Utilizator și ACK WINE ROADS TRIPS & TOURS

Contract între utilizator (Utilizator, dvs.) și ACK WINE ROADS TRIPS & TOURS (noi). Vă rugăm citiți cu atenție acești termeni și condiții contractuale (Termeni & Condiții) înainte de a utiliza pagina de internet WineRoads (Site).

Site

Site-ul vă este oferit de SC ACK WINE ROADS TRIPS & TOURS SRLStr. Povernei, nr 48-50H, et parter, ap. 3, Bragadiru, Ilfov, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J23/4101/2019, C.I.F. 41653120, deținătoarea licenței de turism licența 1067228/26.08.2020.

Acceptarea Termenilor & Condițiilor

Utilizând acest Site sunteți de acord în totalitate cu acești Termeni & Condiții, fără nici o altă restricție. Dacă nu sunteți de acord cu unul din punctele descrise, nu puteți utiliza acest Site în niciun fel.

Condițiile Furnizorilor de Servicii Turistice

Orice rezervare efectuată pe Site va fi considerată drept intenția dvs. de a achiziționa un anumit produs sau serviciu turistic de la Furnizorul de Servicii Turistice. Dacă cererea dvs. va fi acceptată, veți primi un e-mail de confirmare de la ACK WineRoads Trips&Tours și va intra în vigoare acest contract. Toate serviciile turistice publicate pe Site sunt în funcție de disponibilitatea Furnizorilor de Servicii Turistice.

Anulări/Modificări

În cazul în care doriți anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achiziționat (și Furnizorul de Servicii Turistice permite acest lucru), este responsabilitatea dvs. de a informa în scris sau telefonic ACK WineRoads Trips&Tours despre intențiile dvs. În anumite cazuri este posibil să nu puteți anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui să respectați anumite cerințe pentru aceste acțiuni.
ACK WineRoads Trips&Tours sau Furnizorul de Servicii Turistice acceptă toate formele de cereri scrise. ACK WineRoads Trips&Tours sau Furnizorul de Servicii Turistice nu pot anula / modifica serviciul turistic înainte de a primi cererea dvs. fermă. Puteți anula rezervarea dvs. prin intermediul Site-ului în concordanță cu termenii și condițiile ACK WineRoads Trips&Tours.

Plata

Nu se acceptă alte modalități de plată în afara celor prezentate pe Site și nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.

Plata se poate efectua cu principalele metode de plată prezentate pe site.

Utilizarea Site-ului

ACK WineRoads Trips&Tours nu este responsabilă pentru aptitudinile Utilizatorului de a accesa ori utiliza Site-ul și nici pentru eșecurile generate de carența acestor aptitudini.

ACK WineRoads Trips&Tours nu garantează că Site-ul nu poate fi afectat de viruși sau alte acțiuni care pot genera defecțiuni sau alte pierderi.

Obligațiile utilizatorului

Sunteți de acord să respectați următoarele obligații incluzând (fără a se limita):

– responsabilitatea financiară pentru toate tranzacțiile efectuate în contul sau numele dvs
– aveți varsta peste 18 ani și capacitatea legala de iniția acțiuni juridice
– garantarea veridicității datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.
– neutilizarea Site-ului în scopuri speculative, a generării de rezevări false sau frauduloase
– interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii
– obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afișa, licenția sau reproduce conținutul Site-ului cu excepția utilizării în scop personal și necomercial a unei singure copii a informației conținută în Site.

Newsletter

Achiziția de produse și servicii turistice de la ACK WineRoads Trips&Tours înseamnă acceptul de a primi newsletter-ele ACK WineRoads Trips&Tours sau alte materiale promoționale, care vă vor fi trimise către adresa dumneavoastră de e-mail/telefon și vor include noutăți și oferte speciale precum și alte informații.

Interzicerea accesului pe Site

ACK Wine Roads Trips&Tours își rezervă dreptul de a vă interzice oricând accesul pe Site fără o notificare prealabilă.

Responsabilitatea 

ACK Wine Roads Trips&Tours nu este responsabilă pentru pierderile indirecte rezultate din prevederile acestui contract, din utilizarea defectuoasa a Site-ului sau a serviciilor turistice rezervate și achiziționate de pe Site.

ACK WineRoads Trips&Tours este responsabilă doar pentru pierderile directe a căror valoare nu va depăși tariful total al serviciilor turistice achiziționate (exceptând cazurile de deces sau accidentele personale a căror valoare nu are limită).

Legături către alte Site-uri

Acest Site poate conține legături către alte pagini web externe și operate de alte părți implicate.

ACK Wine Roads Trips&Tours nu are nici un control sau asociere cu aceste pagini web și nu își asumă nici o responsabilitate în legătură cu acuratețea, integritatea sau calitatea acestor pagini web ale părților implicate.

Conținutul acestor pagini web externe nu reflectă produsele, serviciile sau informațiile furnizate de ACK Wine Roads Trips&Tours. Orice opinii referitoare la conținutul acestor pagini web externe vor trebui redirecționate către administratorii paginilor în cauză.

Forța Majoră

ACK Wine Roads Trips&Tours nu este responsabilă în cazul petrecerii unor evenimente cauzate de forță majoră. Evenimentele majore includ, dar fără a se limita, intervenții guvernamentale, războaie, răpiri, incendii, inundații, accidente, furtuni, greve, atacuri teroriste sau acțiuni industriale care pot afecta ACK Wine Roads Trips&Tours sau furnizorii săi.

Modificări asupra Site-ului

ACK Wine Roads Trips&Tours poate modifica design-ul sau conținutul Site-ului, inclusiv disponibilitatea furnizorilor serviciilor turistice, baza de date, precum și alte caracteristici ale Site-ului.

Copyright și Marca Înregistrată

Copyright-ul, drepturile de proprietate și conținutul Site-ului aparțin ACK Wine Roads Trips&Tours. Materialul conținut pe Site este proprietatea ACK Wine Roads Trips&Tours, exceptând cazul în care sunt recunoscute ca aparținând altor părți implicate, caz în care puteți raporta acest lucru la adresa [email protected].

Alte nume de companii, produse sau servicii care apar pe Site pot fi mărci înregistrate ale respectivilor proprietari.

Nu aveți nici un drept sau licență de utilizare a acestor mărci înregistrate.

Confidențialitate

Termenii politicii de confidențialitate a ACK Wine Roads Trips&Tours sunt prevăzuți în acești Termeni și Condiții.
Sunteți de acord cu utilizarea informațiilor dvs. personale de către ACK Wine Roads Trips&Tours sau a afiliaților și a altor părți implicate, în concordanță cu termenii și în scopul declarat stipulat în Politica de Confidențialitate a ACK Wine Roads Trips&Tours.

Modificări ale Termenilor și Condițiilor

ACK Wine Roads Trips&Tours își rezervă dreptul de a modifica sau actualiza oricând Termenii și Condițiile referitoare la utilizarea acestui Site, fără o notificare prealabilă către Utilizatori. Versiunea actuala a Termenilor și Condițiilor va fi afișată pe Site din data în care modificările intră în vigoare. Continuarea utilizării acestui Site după publicarea acestor modificări va constitui acceptul dvs. cu privire la aceste modificări.

Legea guvernantă

Acești Termeni și Condiții reprezintă contractul între Utilizator și ACK Wine Roads Trips&Tours și este guvernat de legile din România.